Naar welke plaatsen komt de prinses?

De prinses komt naar: Venlo, Tegelen, Blerick, Velden, Lomm, Arcen, Neer, Baarlo, Kessel, Lottum, Neeritter, Horst, Sevenum, Meerlo, Grubbenvorst, Roermond, Helden, Panningen, Maasbree, Meijel, Heibloem, Swalmen, Beesel, Reuver, Beegden, Steyl, Maaseik, Kessel-Eik, Nieuw-Bergen, Afferden, Melderslo, Haelen, Wanssum, Wessem, Horn, Thorn, Roggel, Belfeld,  Koningslust, Beringe, Heythuysen, Baexem, Bergen(LB), Aijen, Ysselsteyn, Boekend, Well, Wellerlooi, America, Grathem, Veulen, Nunhem, Oyen, Hegelsom, Meterik, Grashoek. Kinrooi en Blitterswijck.

Voor plaatsen buiten Venlo worden er reis/benzine kosten berekend.

Komt de prinses aan
huis?
De prinses komt naar het feestje van uw kind. Viert u het feestje buitenshuis? Houdt er dan rekening mee dat u voor sommige locaties eerst toestemming moet vragen of de prinses erbij mag zijn.

Waar zorgt de prinses voor?
De prinses zorgt voor een cadeautje voor de jarige, een geluidsbox of radio met muziek, knutselmateriaal, prinsessen make-up, spelletjes en prinsessen diploma's. Op de site staat beschreven wat de prinses doet. De prinses neemt geen verkleedspullen mee. U kunt wel extra's erbij bestellen, zoals: kroontjes of vleugels. Dit kunt u aangeven bij het reserveringsformulier
Wat de prinses meeneemt hangt af van welk feestje u kiest.

Wat zijn de kosten?

De kosten zijn afhankelijk van het aantal kinderen, de tijdsduur en de locatie ivm eventuele reis/benzinekosten. U kunt het beste bellen, appen of mailen voor een vrijblijvende prijsopgave.
Tel.: 0615234365
sprookjesfeestvenlo@gmail.com

Er zijn jongens op het feestje is dat een probleem?
Nee, geef dit wel op tijd door. Zodat de prinses ook geschikt knutselmateriaal voor hen kan meenemen. De prinses zorgt voor plak tattoos en Helden diploma's. Jongens kunnen opgemaakt worden als piraat. 

Welke prinsessen kan ik boeken?
U kunt 1 prinses per feestje boeken. De prinsessen kunt u hier bekijken: Klik hier

Moeten de ouders erbij blijven?
 Ja, de prinses zal de kinderen entertainen, maar is geen nanny of oppas. Het is belangrijk dat u erbij bent om op de kinderen te letten. 

Wat gebeurt er als de prinses een feestje annuleert?
Het kan voorkomen dat de prinses een feestje moet annuleren door bijvoorbeeld: ziekte. Er wordt dan geen vervanging geregeld. U krijgt alleen uw geld terug als u al voor het feestje betaald heeft. Het is mogelijk om samen een andere datum in te plannen.

Als de prinses zich niet veilig of geintimideerd voelt tijdens een feestje zal zij het feestje verlaten. U krijgt dan uiteraard geen geld terug. 

Bij sneeuw, gladde wegen en slecht weer kan het feest geannuleerd worden. Vooral in de wintermaanden kan dit voorkomen. Het is mogelijk om het feestje te verplaatsen naar een andere dag.  Houd hier rekening mee om teleurstelling te voorkomen. Bij slecht weer wordt er niet gereden. 

Wat heeft de prinses
nodig?
Zorg voor een grote bedekte tafel, zodat de prinses de ruimte heeft. De tafel zal worden gebruikt voor te knutselen en te make-uppen. De prinses is niet aansprakelijk voor eventuele verfspatjes, nagellak of make-up schade op kleding en of meubels. 

Vragen?
Bel of app 0615234365
Mail: sprookjesfeestvenlo@gmail.com


Sprookjesfeest Venlo is op geen enkele manier gerelateerd aan Walt Disney. 
Alle personages zijn generieke personages uit het publieke domein of uit sprookjes die reeds bestonden voor de films van Walt Disney.